Spørsmål / Faq

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål og annen nyttig informasjon om Valdres Hytter. Klikk på spørsmålene så får du svar.
Har du andre spørsmål så ta gjerne kontakt med oss
Kontakt oss

Hva kan Valdres hytter levere?

Vi leverer hytter og hus i bindingsverk tilpasset kjøpers ønsker og materialvalg, samt laftehytter i høy kvalitet. Vi leverer Nøkkelferdig, ferdig utvendig eller monterte vegger med takkonstruksjon, alt etter kjøpers ønsker og behov.

Hvilken type bygg kan Valdres Hytter levere?

Vi leverer hytter, hus, laftebygg, garasjer, anneks, uthusbygg, utemøbler i laft m.m. Forhandler Viking Windows og Car-BO garasjeporter.

Hvor kan Valdres hytter levere?

Vi kan levere i stort sett alle Valdres-kommunene. Byggesett og laftekasser kan leveres over større avstander.

Hva slag fundament kan Valdres hytter levere?

Vi leverer grunnmursløsninger av ringmurselement eller fullisolerte fundament bygget på armerte betongsåler med ringmur av f.eks. Leca. Vi kan bistå kjøper med salinger og nivileringer for kjøpers evt. egen utførelse. Utførelse kan også formidles via samarbeidspartnere.

Hva slags installasjoner kan Valdres hytter levere?

Vi kan levere EL-installasjoner og VVS-installasjoner etter kjøpers valg. Er det ikke strøm i området kan vi levere energikilder basert på solstrøm, batteribank og dieselaggregat for 230 V, parafin/dieselkaminer for fjernstyring. Komfyr, kjøleskap og vannvarmer basert på gass, med andre ord – full komfort selv uten innlagt strøm.

Hva slags type do-løsning kan Valdres hytter levere?

Er det ikke innlagt vann og avløp kan vi kan levere biologiske toaletter fra Vera eller Sunwind. Vår samarbeidspartner Va-prosjektering kan prosjektere ulike avløpsløsninger som grunnlag for søknad om utslippstillatelse.

Hva kan Valdres Hytter levere totalt?

Vi kan levere et totalprosjekt som vil si å komplettere byggeprosjektet med peis, kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, garderobeskaper, senger, møbler og alt som trengs til en boklar hytte.