Hus i Valdres – ferdighus i Valdres

Et av Valdres Hytter sine hovedprodukter er skreddersydde ferdighus som er tegnet etter dine ønsker og behov. Vi bygger huset i storveggsystem med inntil 9 m lengde i verksted slik at monteringen på tomten går raskt og effektivt. Vi er kjent for å være fleksible i alle løsninger slik at du får huset akkurat slik du ønsker. Med andre ord er ikke Valdres Hytter en typisk “ferdighus”-leverandør. Vi kan hjelpe deg i hele prosessen fra søknader, planlegging og tegning, til nøkkelferdig hus som er klart til innflytning. Vi kan også hjelpe deg med stein, skifer og torv til utearealet, og interiør som kjøkken, senger og peiser.

“Skreddersydde ferdighus som er designet etter dine ønsker og behov”

Produksjon av veggelement til hus i Valdres

Produksjonen

Etter planlegging sammen med deg som kunde kan vi begynne produksjonen av huset i vårt verksted. Vi prefabrikkerer vegger og raustvegger i veggelement på inntil hele 9 meter, noe som igjen gir stor helhet i bygget. Maksimalt av innredningsmaterialene kappes i verkstedet, til og med gerikter (dør- og vinduslister) prekappes.

Bilde: Veggelement monteres i vår jigg.

Grunnmur

Ofte settes grunnmuren opp mens hytta prefabrikkeres i verkstedet. Vi benytter oss av ringmurselement med betonggulv eller sålefundament med ringmur og ventilert krypkjeller avhengig av tomten, hytten og ditt ønske som kunde.

Bilde: Grunnmur av ringmurselement med vannbåren gulvvarme står klar for et hus fra Valdres Hytter

Bilde: Grunnmuren i Leca står klar for et hus fra Valdres Hytter

Ferdig grunnmur til hus i Valdres
Montering av hus i Valdres

Montering

Hele vegger monteres på byggeplass med kranbil. Til slutt heises raustvegger og takstoler på plass. Slik blir dette en effektiv byggemåte som ikke minst sikrer bygget for nedbør. Allerede etter første dag er bygget tildekket med presenninger.

Bilde: Enebolig som snart er ferdig tildekket

Ta kontakt for en uforpliktende prat og et godt tilbud på nytt hus.